Wishoutfit of today

Drömoutfit, skulle gärna sett ut såhär idag! Snyygt, elegant och rockigt!
.
Tänkte kanske börja med outfit bilder om det skulle vara något. Kanske inte varje dag men när jag hinner!

My black boots

Mina favoriter på fötterna under modeveckan. Denna bild är tagen av två streetstyle fotografer som under Stockholm fashion week öppnade en blogg. Här hittar ni den!

Just need it

Åh jag måse bara ha dessa! En lång lite transparent kjol från Cheap Monday och den grå långklänning från Weekday. Love it!

Hometown glory

Denna låten a Adele är så otroligt fin, en av mina favoritlåtar just nu. Kanske just för att den påminner mig om London och Frankrike och hela sommaren 2011. Otroligt bra.

Dreamcatcher

Drömfångare är något väldigt fint. Såväl stora på väggen som små i håruppsättningar!

The best things in life are not things

ph jag och Amanda
Bland de bästa resorna jag gjort och med en underbar människa! London och Frankrike sommaren 2011♥

Inspiration


Det lilla speciella

Min fina vän Amanda hade en sjukt snygg outfit i fredags. Högmidjade Levis shorts och en hudfärgad bas t-shirt från H&M. Det lilla flätade skärpet var som pricken över i. Loved it!

Shorts x15

15 olika shorts, trots att sommaren typ är slut. Men shorts kan man ju använda året runt och är lika snyggt med tunna strumpbyxor under på vintern som med barnbent på sommaren!

Today was a day of summer

Wow vilken härlig sommardag det har varit idag! Typ 25 grader och sol, hade inte bangat på denna outfit en varm dag som denna!

Bags

Har börjat kolla på lite nya väskor till hösten. Funderar på någon av dessa ovan som kommer från H&M. Gillar verkligen den röda! Sen när finns det såå snygga väskor på H&M?!

Earcuff

Hitta dessa inne på Glitter här om dagen! Äntligen! Velat ha dom sedan i våras men har varit slut och nu har dom fått in nya!

Lovley knit

ÄLSKADE TRÖJA! Kan man göra annat än att älska den? Haha. Machat till svarta tighta jeans tillsammans med ett tight instoppat linne + boots från Scorett!

Autumdream

Fyra enkla plagg, en galet snygg outfit! Kan även bära tunna strumpbyxor om det e kyligare!

Autumjackets

Massa snygga höstjackor från fem olika butiker. Mina favoriter är nog de från Topshop!

Sarah Pauley


Knits x2

Så galet snygga knits från Monki! 500 respektive 450:- Jag älskar båda!

Black and white

Tshirt- Weekday/ Pants- Nelly.com/ Shoes- dr.Martens/ Bag- H&M Herr/ Braclet- Indiska/ Hat- Monki
Till dig som frågade, här är allt ifrån!

Lara Stone


Hard work

Var hos Sara och kolla träningsbloggar. SÅ TAGGAD!

Inspiration


Nelly

Några backstagebilder från Nelly.com som jag gillade. Modellen är också galet snygg och påminner om en från modeveckan!

New

Igår lyckades jag få med mig dessa godingar hem, svarta enkla lite sportiga/kostym shorts! Blir snyggt i höst till stumpbyxor boots och en poncho eller kavaj, gillargillargillar!

Romwe

Fyra av mina favoriter hos romwe.com

Efterlängtade

Idag köpte jag lite små efterlängtade smycken! Bättre bilder på dessa och även earcuffen kommer!

Neon

Neonfärgade nagellack från American Apparel, älskar alla färgerna men dom orangea nyanserna skulle sitta helt perfekt!

Mönster

Älskar denna kofta!

A & M


Angelica Blick och Molly Rustas är två av en miljon bloggfavoriter jag har just nu!

3 heta favoriter

Acne pistol boots/dr.Martens/Jeffery Campbell
Tre höstfavoriter som sitter helt rätt på fötterna i höst!

Inspirerad


Inspirerad av: georginaa.devote.se

Disco

Lite discoinspirerade plagg passar väl bra såhär en fredagseftermiddag som denna!

Inspo

ph: idacharlottepettersen.blogg.se

The details

Närmare bild på snygg detalj från modeveckan.

Vila


Denna underbaring som passar perfekt nu i höst och även sen i vår kommer från Vila. OM jag ska kolla på den!

I´ll miss you!

Idag åker en av mina bästa vänner sorligt nog till Afrika för att studera där i ett år! Kommer sakna henne GALET mycket!!! Hon kommer ha det världsbäst och jag längtar redan tills hon kommer hem och vi ses igen!! Linnea, ha det bäst, jag älskar dig min underbara vän!!♥
(Läs hennes blogg om hennes år i Nairobi HÄR)

Colorful eyes


Streetstyle bild från modeveckan. Riktigt snygg makeup och hår de två till vänster! Gillar också den enkla stilen dem till höger har mixat, en röd stor virkad kofta är dessutom helrätt i höst!

August nights

Puncho- Åhlens/ Shorts- Levis/ Bustier- Gina tricot/ Bag- Vivistyle.se/ Boots- Deichmann/ Hat- Monki

Det lilla märkbara

Bilder från Tyra! Enkla pumps med spetsstrumpor i. Detta tyckte jag var jättesött, något att spara i inspirationsmappen!

Pants

Under modeveckan bar Elin Kling byxor från Aterwai Saome, ena visningen jag och Sara var på, snyggt!

Skinnjackor x2

Kenzas skinnajacka eller Elin Klings skinnjacka.. Vilken skulle ni välja? Jag gillar båda, men har blivit lite extra inspirerad av Klings, gillar den slappa kavajformen!

Bohemia bag

Denna fina skinnväska skulle sitta perfekt i min höstgarderob! Gillar nog den bruna lite naturella (och kanske tråkigare) mest! Bohemia 864 kr.

Tatoos

Några tatueringar jag inte skulle banga på! Favoriterna är nog fåglarna och believe texten på bilden längst ner till vänster!

Något jag skulle vilja ha

ph: mylittlemind.devote.se
Något jag skulle vilka ha är blommiga dr.Martens. I och för sig är dessa på bilden ovan kopior från skopunkten. Men såg flera outfits på stan under modeveckan där de hade dessa. Så himla gulligt!

Streetstyle lll

Tidsinställt
Nu börjar streetstyle bilderna från Stockholm fashion week ta slut men jag har fler bilder från visningarna, om ni är sugna! Sedan början "Höstens wanties" inlägg osv att rulla in, haha!

Like a dude

Jag älskar denna outfit på Angelica Blick! Stilren och elegant! + i kanten att hon är så jäkla snygg också!!

It´s all about the bag

Bilder från stockholms-streetstyle.com! Så mycket en liten kantlig accessoar kan göra! Kikar själv på några cluthes från vivistyle.se!

Fanny Staaf

Under modeveckan fotade jag fina Fanny Staaf utanför Berns (som alla andra tidigare bilder, haha). Kul att se henne eftersom jag följt hennes blogg ett tag och gillar den! Fin och enkel sommaroutfit med en likadan väska som jag själv äger!

Andreas Wijk

I torsdags på Busnel visningen träffade vi stilikonen Andreas Wijk utanför Berns. *Sturstuck* Lika snygg som alltid! I snygg pastellfärgad tröja och röströda dr. Martens, helt rätt, + i kanten att han verkade vara jättetrevlig också! Överlycklig, haha!

Streetstyle Stockholm Fashion week


Några snygga streetstyle bilder jag tog utanför Berns under veckan! Den översta outfiten var så jäkla snygg och samtidigt enkel! Och även Hilda Sandströms (som bloggar på Modette) outfit med transparent långkjol var jättefin! Vi fotade en tjej som matchade sin outfit till canvas classic gold, riktigt snygga!

Altewai.Saome i DN

Detta hittade jag i DN i morse! A.S på första plats: "Altewai.Saome tillhör de klarast lysande stjärnorna bland nykomlingarna, Nhu Doung arbetar med material som ser artificiella ut och konstmaterial som ser naturliga ut". Jag inte göra annat än att hålla med! Kul!

Busnel SS 2012

Busnel S/S 2012 visningen var faktiskt över mina förväntningar! Vissa plagg var otroligt snygga, speciellt klännigarna och skorna, sen även håret och sminket på alla modellerna. Och hur snygg är inte modellen på de två näst sista bilderna!?
Busnels visning och Altewai.Saome var klart mina favoriter av de tre visningarna vi gick på! Detta var mina första modevisningar någonsin och känslan när man står längst fram och musiken börjar och modellerna går in en och en! Lycka!! Så glad och hoppas kunna besöka nästa modevecka i februari 2012!!

Stockholm fashion week day ll

Igår va en jättebra dag! På dagen shoppade vi och klockan 5 började Busnel visningen, som var inspirerande! Bilder från den kommer senare. Åh jag fotade även Andreas Wijk och Fanny Staaf och såg också Elin Kling komma cyklande till visningen, haha söt!
Ovan är några streetstyle bilder jag fotade igår utanför Berns. Allas kläder är gallet snygga och jag har tänkt på miljoner saker som måste köpas! Nästa inköp: En transparent långkjol tack och varför inte ett par Jeffery Campbell också?!

Rookies showroom

ph: Jag
Igår gick vi in på något som hette Rookies showroom, där de hade lite olika fina plagg och accessoarer. Vi kom precis innan stängning så de höll på att packa ihop men lite fint hittade jag iallafall! Det blir nog ett återbesök idag!

Pablo Ramírez

.
.
.
ph: Ramírez visning
Igår va vi även på Pablo Ramírez visning i tältet i kungsträdgården! Den va häftig på sitt sätt och ändå lite över förväntningarna jag hade sen hans tidigare visningar men det är inte riktigt min stil. Dock fanns det enstaka plagg som stack ut. Dock gillade jag skorna de flesta modellerna hade skarpt, enkla nude-färgade klackar. På denna visning fick vi sittplatser, på andra raden, tydligen ELLEs platser!!

Altewai.Saome


.
.
ph: Jag, Altewai.Saome visning
Igår var vi på Altewai.Saome  visning på Berns. Den här visningen var som förväntat väldigt bra, nästan bättre än väntat! Många av plaggen och färger föll mig i smaken. När vi skulle g ut från denna visning råkade vi hamna backstage och såg både designen Nhu Doung och träffade Elin Kling!

Stockholm fashion week

ph: Jag, stockholm fashion week
Åh herregud! Denna dag har varit fantastisk! Efter några timmar i stan i både regn och åskväder begav vi oss mot Berns och kungsträdgården där visningarna skulle hållas. Innan vi drog in till visningarna såg vi några designers och träffade vi både Elin Kling och Sofi och Frida Fahrman! ÖVERLYCKLIG!
Jag hoppas morgondagen blir lika bra, dock med bättre väder!

Skater boys

ph: stockholm-streetstyle.com
Hola! Om jag börjar bli nervös! Om ett tag kommer Sara och då ska hår, kläder och smink fixas! Dagen kommer bli AWESOME!

Acne resort 2012

ph: style.com
Finns bara ett ord för detta märke, LOVE. Kollektionen ser lovande ut, önskade bara att plånboken var lite mer lovande den med!

Stockholm fashion week 2011

Guess whos gooing?! Igår började Stockholms fashionweeeek 2011 och jag och Sara ska gästa 3 visningar! WOHO! Om jag är glad! Ska ta jättemycket bilder (förhoppningsvis några streetstyle också). Denna kväll lär ju gå åt att planera kläder och skor så höres!!

Autum jacket

ph:isablogg.devote.se
Denna jacka skulle jag inte banga på i höst! Den stora luvan är som pricket över i.

fashionbabes.tumblr.com

Min och amandas tumblr: LÄS!

Thylane Blondeau

Thylane Blondeau är en fransk 10 åring ung modell. Jag förstår inte hur en 10 åring kan va så vacker. Tänk hur snygg hon kommer bli när hon blir äldre!?

Remember when we were young

ph: London, Nice 2011

Mollly Rustas

ph: mollyrustas.devote.se
Jag måste bara tipsa om Molly Rustas som bloggar på devote. Galet fin tjej med galet fin stil. Bara 17 år också!

It´s the small things that counts

HejHej! I denna blogg kommer ni kunna läsa om mestadels mode men även lite träning. Jag är ingen expert på något av de men hoppas kunna ge lite tips och idéer! Cause, It´s the small things that counts.


RSS 2.0